Visitar la

- INICI -

  Actualitzat: dimarts, 19 de de juny de 2018

Portada del Web

Benvingut visitant,

Tu que acabes de demostrar que saps fer servir internet, t'acabes de guanyar el dret (i el privilegi) de visitar la "Roscadell's Home Peich".

Que puc trobar d'interessant per aquí? Res. Per a coses interessant ves-te'n a una altra web, però tampocs pots trobar coses no-interessants, sinó fantàstiques com per exemple:

- Errades d'ortografia: doncs sí, segur que si us hi entreteniu poden trobar unes quantes errades ortogràfiques que s'han escapat al corrector. Col·lecciona-les, n'hi han 60 de diferents!

- Cartes SATM: Et diuen algo les sigles SATM? Som Ateus Trigonomètrics Mexicans? No pas! Entra i descobreix aquest joc de cartes personalitzat.

- Genealogia: un petit apartat dedicat al llinatge Roscadell (es petit perquè la saga no dona per més...)

- Racó Freaky: un calaix de sastre, amb una mica de tot i gairebé de res. Recuits casolans que si t'agrada l'humor, ets freaky i no tens res millor a fer, aquest serà el teu espai! Tot i que ja t'aviso: no sempre ho entendràs...

- Lo Vilet: Tinc l'honor de presentar-vos la joia de la corona, la raó de ser d'aquesta pàgina, la web de les webs: la pàgina no-oficial més currada (i potser la única) dedicada a aquest poble de l'Urgell.

 

 

L'ACA segueix patrocinant

 
 

aquest espai web.