- GENEALOGIA -

    Va, sigueu sincers: quants de vosaltres heu sentit a parlar alguna vegada d'un Roscadell. Mai, oi? No, no em compteu a mi. Ni a la meva família. Cap. Zero Roscadells. Exacte! Som una espècie única, una espècie privilegia i sobretot una espècie modesta.

    Des d'aquí noto la vostra enveja, tots voldríeu ser Roscadells. Lamentablement això no es tan fàcil, heu de superar moltes proves per obtenir aquest honor. I no us penseu que tot son flors i violes. Ser un Roscadell també té una part negativa: som una espècie en perill d'extinció.

    Aquesta secció vol ser un homenatge a tots els Roscadell, ja siguin de sang, de matrimoni o de rebot. Una "caixa negra" per quan tots haguem desaparegut.

 

    Signat,                     

 

    Martí Roscadell III

 

P.D: A que us agrada el dibuix del fondo de la pàgina? Heu entès el per què? Es fusta, fusta d'arbre, fusta d'un arbre genealògic! Recony, es que se us ha d'explicar tot!

P.P.D: El que si que haureu notat es a dalt, en el titol "Roscadell's Home Peich", he substituït les flames místiques de la pàgina principal per... uns anells que giren? NOOOR! Per unes ROSQUES que fan honor al cognom.