VILET   

    Deixarem la descripció a algú que ho farà molt millor que jo. Senyores i senyors, amb tots vostès les paraules de Gregori Satorres, autor del llibre "La vall del Corb, Imatge i Poesia":

    "Si hom busca aquella solitud casolana, on el silenci amorosament parla i l'ambient fascineja: veniu al Vilet; en curta distància es troben l'horta, el poblet, les carenes, els marges i el bosc, amb tots els conreus que la terra demana i els corresponents fruits que generosament dóna".

    Oh Vilet! Poble de la meva anima i del meu cor, jo et prometo en aquest precís moment que tindràs un espai a la web només per a tu (snif!, quines paraules més tendres, m'he emocionat i tot).

Tornar

 

 

 

     

 

MARGARIDETA LLEVA DE MATÍ

    La primera, la culpable que jo estigui viciat als llibres del Senyor dels anells, la que em va introduir en aquest mon. I no només això, també es la responsable directa que jo conegués aquest joc de cartes. Per culpa seva m'interessen més les històries de elfos, enanos i hobbits que la política i la economia actual (gràcies Marga, menos mal que ho vas fer).

    Per tot això li ha tocat rebre un influència directa del copón, a més de l'atribut de "sabia" (per tots els coneixements que té de l'obra de  Tolkien).

Tornar

 

     

 

SEÑOR DELFÍN

    "Ha arribat l'hora de repartir justícia!", el crit de guerra preferit del Padrí, que provoca temor en les persones culpables i també en els innocents si estan massa a prop d'ell. I per què pugui "repartir justícia" com Deu mana, li hem posat uns valors de força i resistència bastant elevats que poden rivalitzar amb la mateixa carta de Aragorn.

Tornar

 

 

 

 

 

 

     

 

GERMAN

    Una carta molt notable: Amb un cost molt baix de ment tenim un personatge bastant mazas (7/7). Recordem que en la resta d'expansions un personatge de ment dos no superava mai els 4 punts de força.

    Això sí, el Gordo Cabron es corrupte com ell sol, un clar reflex de la realitat (com abans, recordem que mai s'havia vist un personatge que tingués menys de un -1 de corrupció). 

Tornar

 

 

 

 

     

 

MIREIA

    Una carta ideal per influenciar personatges i faccions, que guanya encara més força quan a la baralla de joc hi incloem faccions d'homes (perquè la Mireia quan vol...). Per equilibrar la carta (si no seria massa bona) li he d'afegir un punt de corrupció.

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

     

 

MARC

    El jove Padawan va ser iniciat als camins de la Fuerza pel millor Mestre Jedi de tots els temps: jo. Per aquest motiu, les seves aptituds estan molt evolucionades. No obstant,  no t'has d'adormir petit Padawà, pensa que el Lado Oscuro es per tot arreu, i al menor descuido et pot atrapar.

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

DAMIÀ

    No feu gaire cas d'aquesta foto, perquè des del 1995 ja han passat molts estius i el que llavors era l'enano avui en dia em treu un pam d'alçada. (bueno, quasi tothom em treu un pam d'alçada).

    Però Damià no cal que t'hi esforcis, per molt que creixis tu sempre seguiràs el nostre enano particular.

Tornar

 

 

 

 

 

 

     

 

FRANCESC

     Un altre Viletenc tot i que fa molt temps que no el veiem, puix que ha decidit anar a explorar les terres hostils de Madrid. I aprofitant aquesta dèria pels viatges se li ha concedit aquesta carta: permetre a la seva companyia viatjar a qualsevol lloc de destí sense tenir en compte l'itinerari (com si agafessis un pont aeri).

    La pega de tot això: haver-se de descartar del Francesc i dels dos punts de victòria que l'acompanyen.

Tornar

 

 

 

     

 

MARIA DE CAL PALETA

    A qui del Vilet recorrem quan ens fa falta alguna cosa que hem oblidat de comprar? Sasto, la Maria. I precisament per això la seva carta posseeix una habilitat no gaire corrent: recuperar objectes descartats. El preu d'això es descartar-se de la Maria i perdre el punt de victòria que atorga.

Tornar

 

 

 

 

 

 

     

 

VILETENCS   

    Lo autèntic, si breve, cinco veces autèntic. I tothom estarà d'acord amb mi en que si hi ha alguna cosa breu al mon, és la xifra d'habitants del Vilet. Per aquest precís motiu no se li poden atorgar massa punts de victòria a aquesta carta.

    Pels autòctons: distingiu algun conegut?

Tornar

 

 

 

 

 

     

 

SANT MARTÍ

    Poble veí que subministra queviures i otros menesteres a Brandivilet.

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SANT MARTININS   

    Autòctons de Sant-Mar-Bree.

  Tornar