LA UPC

    Tot i que només un 0,001% de les aules van equipades amb projectors de diapositives, tot i no oferir la possibilitat de matricular-se on-line en totes les carreres, tot i emprar programes informàtics de la prehistòria (FORTRAN et al.), malgrat tot això, la Universitat Politècnica de Catalunya es l'exponent més elevat de tecnologia de les Terres Catalanes  (o com a mínim això diuen els entesos...).

Tornar

 

 

 

 

 

     
     

 

GUSTAVO

    Perquè es un crack, perquè té un diplomàcia suprema, perquè no para de viatjar, perquè fa esport i perquè a més de tot això toca la guitarra i fa teatre, crec que el Gustavo mereix concentrar en una única carta totes les professions que existeixen en el joc (nanu, això no ho té ni la mismísima carta del Gandalf!).

Tornar

 

     

 

MARCEL

    La cosa no podia estar més clara: si hi ha algú que mereixi ser Montaraz, aquest és el Marcel. Si fins i tot té la barba de dos dies típica de tots els Montaraces!!! I bueno, com que segur que hi ha més d'un inculte que es preguntarà "Que es un montaraz?", aquí va la definició:

"Un montaraz es un personaje hábil en actividades al aire libre, buen luchador, y un excelente conocedor de los bosques i los montes".

Tornar

 

     

 

ANNA

    L'Anna es una adaptació millorada de la Carta de Arwen, però enlloc de poder controlar a l'Aragorn, l'ara disposa de la suficient influencia directa per controlar totalment al Dani. A més, recordant els seus temps de delegada de curs, té una bonificació de +2 contra la facció d'estudiants de camins i la professió de diplomàtica.

Tornar

 

     

 

ANTONIO

    És evident a quina raça hauria de pertànyer en Toni: als Enanos. I no pas per tenir poca alçada i una llarga barba, sinó perquè comparteix una de les seves majors aficions: el saber apreciar a qualsevol hora del dia el plaer que proporciona perdre una bona cervesa.

    I d'altra banda, està molt clar el do innat d'aquest menorquí: la seva habilitat de xerrar i de fer discursos improvisats d'hores i hores de duració el converteixen en un excel·lent diplomàtic: el personatge ideal per aconseguir la influència de les faccions i d'altres personatges.

Tornar

 

     

 

JORDI

    Al Jordi li agrada bastant el personatge de Peregrin Tuk. I analitzant-los detalladament a tots dos, es pot veure que tenen un parell de punts en comú:

    La seva gran alçada i el seu caràcter poc violent converteixen al Jordi en un bon representant dels hobbits.

    I en segon lloc, tal com va fer el Peregrin Tuk, el Jordi no pot evitar utilitzar una Palantir si la té a prop.

Tornar

 

 

 

     

 

ANNA

    Suposo que ningú posarà en dubte que l'Anna, d'haver nascut a la Terra Mitja hauria estat un hobbit. Reuneix totes les característiques: una alçada adequada, un caràcter alegre i jovial, i sobretot (això es lo millor de la carta) una excel·lent resistència a la corrupció. Si li hagués de confiar un Anell Únic a algú, aquesta seria l'Anna. Només li falta tenir els peus peluts per ser 100% hobbítica.

    Fins i tot té un punt en comú amb els dos hobbits més famosos de la història, Frodo i Bilbo: una estranya ànsia de viatjar per fora de La Comarca, especialment per llocs parisins i madrilenyos.

Tornar

 

 

 

     

 

MIREIA

    Alta i rossa, la Mireia podria passar per una  Elfa de la Terra Mitja. La farem Montaraz (que es noti que ha viscut mitja vida a Camprodon, envoltada de muntanyes) i diplomàtica, perquè la seva carta serà una poderosa alhora  d'exercir influencia: amb un +3 d'influencia directa i una bonificació de +1 contra Elfos i Hombres no hauria de tenir cap problema per tenir un o més seguidors.

Tornar

 

 

 

 

 

     

 

EFRAIN

    Efràndalf el Blanc, anteriorment conegut com Efràndalf el Gris, havia de ser evidentment un Dúnadan Montaraz donada la seva afició per pul·lular per la muntanya.

    I naturalment, amb els grans coneixements que té en el camp de la informàtic havia de ser un dels nous personatges que incorpora la habilitat de poder fer servir les noves Palantiri.

Tornar

 

     

 

BORJA

    Una característica del Borjito es que té una resistència del copon: el molt cabron mai es cansa, i per això li he volgut rendir homenatge amb aquesta carta: un personatge amb un atribut de resistència de 12. Que vol dir això? Doncs que en principi cap adversitat-criatura el podrà deixar fora de joc.

Tornar

 

 

 

 

 

 

     

 

DANIEL

    El Dani clarament hauria de pertànyer a la raça dels Enanos, per què, de la mateixa manera que el Toni, comparteix una de les seves majors aficions: el saber apreciar a qualsevol hora del dia el plaer que proporciona perdre una bona cervesa.

    Per això la seva carta es la adaptació d'un dels Enanos més importants: Gimli fill de Gloin.

    I també, per recordar la seva presidència del club esportiu, li he donat una bonificació contra la facció dels membres del club esportiu.

Tornar

 

     

 

NÚRIA

    Tot i que jo només he pogut comprovar la  capacitat d'influència de la Núria a camins em sembla que està més que demostrada i per això li he creat una carta que faciliti a aconseguir la influencia de faccions.

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

     
     
     

 

COMPANYS DE CAMINS

    Carta en representació de tota la gent que sap el que es patir a la ETSECCPB. No estan todos los que son pero son todos los que estan.

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

 

MEMBRES DEL CLUB ESPORTIU DE CAMINS (CEC)

    Una de les faccions més valuoses que es poden trobar en aquest joc. Però els ambients obscurs per on es mouen els del Puti fa que sigui arriscat facció posar-la en joc.

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

LOSSOTH DEL IGLÚ

    Els Lossoth són el poble que habita en les regions més fredes de la Terra Mitjana. A la fotografia es poden veure a tres Lossadan practicant el seu entreteniment preferit: bombardejar-se amb boles de neu.

Tornar