UNA COSECHA EXCELENTE

    Una carta per combinar amb els objectes "Vinacho" i "Birra".

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

PUTO CABRON AFORTUNAT

    Sense comentaris. Simplement mireu la foto i repetiu amb mi: Pu-To-Ca-Bron-A-For-Tu-Nat.

Tornar

 

     

 

CÁLIDO Y HÚMEDO IGLÚ

    Una carta en honor de la última afició que ens ha agafat: fer iglús. L'únic que tenim pendent de fer és provar-lo durant una nit, i no serà per falta de ganes.

Tornar

 

     

 

TRIO

    I no podia faltar una carta del Trio! No hi ha paraules per descriure lo afortunat que vaig ser quan vaig conèixer aquest parell, Anna i Mireia, a segon de carrera. A partir d'aquell moment es va constituir El Trio, i si hem de fer cas a  un document que un bon dia vam signar, això durarà "fins a la fi dels temps".

Tornar

 

 

 

 

 

 

     

 

CONOCIDOS DE HACE TIEMPO

    Una carta que serveix per a recuperar personatges i aliats que hagin estat descartats. Pel que fa la foto... sí, sí, sí sí! Es ella, es la Marga! I el mocós que es preocupa tant del seu rellotge soc jo. Aquesta foto es una autèntica relíquia i havia d'aparèixer al joc de cartes.

Tornar

 

 

 

 

 

 

     

 

SIESTA

    Ahhh... No hi ha res millor que una bona teràpia a base de migdiades. Una persona pot resistir tot lo que vulgui si ha fet la migdiada de rigor.

    Per cert: els que diuen que una bona migdiada ha de durar coma  molt 20 minuts... Ni puta idea! Els que diuen que una migdiada es pot fer a la cadira o al sofa... A la mierda! Una migdiada com Deu mana es fa al llit i s'ha de procurar que duri de 2 a 3 hores.

Tornar

 

 

 

 

   

 

 

LA LLAMADA DEL CASINO

    La Barrachina Enterprises va suggerir la creació d'aquesta carta quan va veure els increïbles efectes de corrupció que la ruleta i els jocs de cartes provocaven en... en una persona que prefereix mantenir-se en l'anonimat.

    Bueno, doncs en principi no és una carta molt puta. Només dóna un parell de punts de corrupció però no obliga al personatge a fer cap chequeo (que és lo que realment fa pupita als jugadors). L'únic problema apareix quan estàs interessat en desfer-te de la carta. Llavors sí que la pots pringar. Que faries tu? Tiraries els daus o no? T'arriscaries? Hagan juego señores!

Tornar

 

     

 

LA ATRACCIÓN DE PARÍS

    Tots aquells que van anar a París i que han tornat experimenten els mateixos símptomes: una enyorança per la ciutat de la llum que no acaba de desaparèixer. Per aquest motiu crec que  París es mereix una bonica carta de corrupció en honor a aquest efecte que provoca en els Erasmus. Enrica i Mire, va por ustedes!

Tornar

 

 

 

 

     

 

BORRACHERA

    El vi i la cervesa donen molt bon rollo, però si se'n abusa... apareix aquesta carta! I no poques vegades. Podríem citar les borracheres més memorables dels darrers anys:

"Barcelona, Febrer 2000: Pas d'equador"

"Vilet, Setembre 2000: Celebrant la diada"

"Garòs, Gener 2001: Pre-esquiada"

"Centro Leonés, Maig 2002: Post-Intercamins"

"Blanes, Setembre 2002: Marató 24 hores de SATM"

"Barcelona, Abril 2003: descobrint els cubates de whisky amb cervesa"

"Vilet, Octubre 2003: Timba de Pòquer, i perquè sí"

"Barcelona, Gener del 2004: Entapissant cotxes"

"Vilet, Juny del 2004: St. Johan (iniciant el Damià)"

"Barcelona, Setembre del 2004: Tequila's Night"

"Sant Martí, Novembre del 2004: Germaniversari"

"Barcelona, Desembre 2004: Sopar de Nadal de COMAPA"

"Barcelona, Juny 2005: Erasmus a la Platja"

"Barcelona, Agost 2005: Sopar Àrea COMAPA"

Barcelona, Desembre 2005: Despedida de COMAPA"

"Barcelona, Gener 2006: L'Adéu de Can Domingo"

"Menorca, Agost 2006: Festes Sant Climent"

Tornar

     

 

REPARTIR JUSTÍCIA

    Les companyies no són sempre pau i tranquil·litat, amor i joia. De tant en tant a algú nota que l'han provocat i s'aboca a la noble tasca de "Repartir Justícia".

    La imatge de la carta mostra una d'aquestes ocasions en que s'estava repartint justícia.

Tornar