BARCELONA   

   

    Barcelona, Barna o BCN, que podem dir d'aquesta ciutat mundialment coneguda que va tenir l'honor de veurem néixer? Pues molt poques coses, perquè internet ja està prou plena d'informació. Si no em creieu escriviu al Google "Barcelona" i mireu el número de resultats.

    Però bé, no puc acabar aquest apartat dedicat a Barcelona sense haver aportat cap dada d'interès. Pues aquí en teniu un parell: "1+1 = 2" i "la capital d'Itàlia es Roma".

Tornar

 

 

     

 

ALEX

    Un dels poques eminències sobre SATM que queden avui en dia. Es capaç d'aguantar una partida de 24 hores sense cap problema (s'ha comprovat).

    La carta del Barra es una adaptació millorada de la seva carta preferida: Beorn i el seu mític 7/9. Alex, tinc ganes de veure que passaria si a la teva carta li jugues una "Antigua Hacha Negra". Tindràs collons de fer-ho tenint un -1 de corrupció?

   La seva importància en el joc fa que el jugador que el controla tingui una penalització de -2 punts de victòria si és eliminat.

Tornar

     

 

MARTÍ

    Pos aquesta es la meva carta. Per què aquesta i no pas una altra? Doncs perquè és una adaptació de la carta del Bilbo, un personatge que he jugat sempre, en totes les partides (a més, fent un sondeig a la gent hi ha hagut unanimitat en que a mi em tocava ser un hobbit).

   M'he posat una penalització de -2 punts de victòria perquè a la gent li faci molta pena si m'eliminen del joc.

    D'altra banda, he col·locat la carta a Minas Barna, però tal com diu el text de la carta, podria estar situat a qualsevol lloc dels que trobareu per aquí.

Tornar

 

     

 

LENA

    És una carta amb moltes penalitzacions, però són per a compensar els punts de força i de resistència que té la carta. Lo important són dues coses: el -2 contra els atacs d'aranyes, per a reflectir la poca gràcia que li fan aquestes bichos a la Lena, i en segon lloc tenim un +5 a la força, per què estic segur que la Lena es capaç de posar firme a qualsevol que vagi de chulo.

Tornar

 

     

 

CARLOS

    Un mític personatges, present des de l'etapa "Jacinto Verdaguer" a 3er de E.G.B. Ah, si algun dia us fa mal alguna cosa el podeu trucar, ja que és doctor (tot i que és doctor Enginyer de Telecomunicacions suposo que també us farà servei).

    O sigui que amb aquest Curriculum havia de tenir per força l'habilitat d'utilitzar una palantir.

Tornar

 

 

 

 

 

 

     

 

SERGI

    El Bou es un poderos aliat. No només te valors elevats de força/resistencia sinó que també és genial si es combina amb la carta-objecte de "Athelas Verdaderas". La dificultat està en jugar al propi Bou (només en llocs tenebrosos) i en haver-lo de descartar perdent els 2 punts de victòria que atorga.

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

     

 

ADRIANA

    L'Adriana, gràcies a la seva formació com a economista,  es combina perfectament amb la carta "Pasta Gansa" que dóna 5 punts de victòria per la cara. A més, si l'Efrain està en joc augmenta la seva facilitat per ser jugada.

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

     

 

ÀNGELA

    Diuen que el bon humor es la millor cura a tots els mals, i per bon humor el de l'Àngela (aquí tenim la foto de l'Angie i el seu típic somriure), així que li ha tocat una carta de curació.

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

ARIADNA

    Temps ha trigat, però per fi l'Almu m'ha enviat una foto seva i ja li he pogut enllestir la carta.

    Com que l'Ariadna sap una miqueta de judo (poca cosa, no massa, cinturó blanquinós), li he adjudicat una carta d'un dels aliats dels més forts que hi han.

    Ah, i voleu saber per què riu tant a la foto? Doncs estava així de contenta perquè em va guanyar jugant al golf. Àrian, vas tenir la sort del principiant, però això no quedarà així... Màrtins dixit.

Tornar

 

     

 

CAROLINA

    La Carol és política (o Polítologa com va rectificar un bon dia). Amb aquesta carrera, és evident que la seva carta havia de tenir la professió de Diplomàtica, i la habilitat derivada de cancel·lar atacs gràcies al diàleg.

Tornar