- QUE ÉS AIXÒ DE SATM? -

    SATM són les inicials de "Senyor Anells Terra Mitja", que a la vegada es una abreviació parca de la frase "El Señor de los Anillos, juego de cartas coleccionables de la Tierra Media", un magnífic joc de cartes que va fer (i encara fa) les delícies d'aquest enginyer.

    Com el seu propi nom indica es un joc de cartes coleccionables (JCC) basat en l'obra de Tolkien. Cada jugador s'identifiquen amb un Istari, un dels cinc mags (Gandalf i Saruman els més coneguts) que van aparèixer a la Terra Mitja per ajudar als seus habitants a lluitar contra la creixent amenaça de Sauron. Els jugadors han de recórrer la Terra Mitja en busca de seguidors, aliats, faccions i armes a la vegada que s'enfronten amb criatures i adversitats enviades pel senyor fosc (l'oponent de joc en aquest cas).

 

 

    En cada partida se'ns brinda la possibilitat de canviar la història que tots coneixem: pots formar una nova germandat de l'anell formada per Bilbo, Elrond, Beorn i Faramir que viatgin a moria decidits a matar el Balrog, o pots convertir a Boromir en el portador de l'Anell Únic (tot i que jo no us ho recomano: la corrupció no el deixaria viure ni dos torns).

    La IronCrow Enterprise (ICE pels amics) va arribar a treure, a més de la col·lecció bàsica, un total de sis (6) expansions i després d'això, inexplicablement el joc es va deixar de fer i va caure en l'oblit (snif!).

    Fins al dia d'avui!!! Per heu de saber, oh visitants d'aquesta magnífica web, que teniu l'immens honor de conèixer la setena (7ª) expansió del joc:

  "SATM: La Mano Parda"

(aplaudiu i regocigeu-vos)

 

   - EXPANSIÓ VII: LA MANO PARDA -

    En un intent desesperat de revifar l'antic joc de cartes de la ICE, la RDE (RoscaDell Entertainments, pels incultes) i la BCE (BarraChina Enteprises, pels ignorants) es van unir tiempo ha per crear una altra versió del joc. Els primers resultats d'aquest colossal projecte per fi es deixen veure, doncs ja s'ha creat la  nova expansió del joc: "La Mano Parda".

    S'ha necessitat molt temps i esforços (més temps que esforços), però finalment ja estan llestes les cartes d'aquesta nova edició. El resultat... bueno, pots comprovar-lo tu mateix xafardejant per aquesta zona de la web. Per fer-ho has d'utilitzar l'avorrit menú de l'esquerra.

        L'expansió consta de 5 nous llocs:

    En tots ells podreu trobar increïbles personatges o aliats, i evidentment noves criatures i objectes per jugar. No dono més detalls i us deixo fer a vosaltres. Espero que us agradi.

 

- ATENCIÓ: BONUS -

BONUS: Si clickes sobre el mapa de sota es desplegarà un supermapa de la terra mitja, concretament el mapa utilitzat per a jugar a les cartes (amb les regions i les seves classificacions, i tots els llocs). Una ganga! A que espereu? Descarregueu-lo, es gratis!

   

NOTA: Ei, la imatge del mapa d'aquí dalt també el podeu descarregar. Torna a ser gratis i molt guapo.