ELLA-LA-IAIA

    De tots els perills del joc de cartes de la Terra Mitja, aquest és el més dificil de vencer: Ella-La-Iaia, la darrera filla d'Ungoliat (una dada que potser no us diu res si no us heu llegit el Senyor dels Anells, però que sempre queda bé citar).

    Pels que encara no ho hagueu captat, Ella es la meva Iaia, i no us podeu arribar a imaginar lo molt que em va costar fer-li aquesta foto.

Tornar

 

ARQUITECTORCOS

    He aquí un dels perills més habituals de la Terra Mitja. Són unes criatures que proliferen com conills, especialment als voltants de l'edifici B2 de la càmara dels UPCENTS en les èpoques d'examens.

    En la carta podem veure els terribles rostres de llurs cabdills: Leshnákh i Buquigrat

Tornar

 

CHIN-CHAN's TEAM

    Això es el que passa quan deixes a 5 camineros  davant d'una facultat d'arquitectura a Granada i els provoques dient: "A que no teneis huevos...".

    El següent pas, que era reunir a 16 camineros i fer que escriguessin a la façana de l'esmentada facultat les paraules "PUTOS ARQUITECTOS" va fracasar per culpa de la urbana.

    P.D: Pregunteu-vos: amb quin tipus de líquid ho havien d'escriure?

Tornar

 

 

BUITRES DEL CAMPUS

    Carta en honor d'un dels perills més grans que existeixen al campus de la UPC: uns terribles Buitres carronyaires que es caracteritzen per desplegar les seves immenses ales i aixecar el vol quan perceben la presència una suculent presa (ei, que la imatge de la carta no guarda la més mínima relació amb la realitat, ha estat escollida totalment a l'atzar...)

Tornar

 

 

 

 

JOSÉ ANTONIO CASANOVAS

(TIET)

    Lo tiet també es anomenat l'Especulador. Bueno, només l'anomena així el German (veure carta de Gordo Cabron"), però com que a mi em va fer gràcia li vaig crear la carta amb aquest nom. I per això he fet que pugui ser jugat a quealsevol lloc de "Ruinas i Guaridas", a la espectativa d'iniciar-hi una nova promoció immobiliaria.

Tornar

ASSUMPTA ROSCADELL

(PAI)

    Pai es la paraula que vaig fer servir a la tendra edat de pocs anyets per dir "Padrina", una paraula massa complicada i que no sabia pronunciar.

    Anys més tard, el meu intel·lecte ha evolucionat de tal forma que ja soc capaç de pronunciar-ho correctament, però ves per on han sigut tants anys de Pai que no crec que ho canviï mai.

Tornar

 

"@DU" (EDU)

    Una adaptació de la carta d'un dels tres trolls que apareix al llibre del hobbit: "Tom" (Tûma). Suposo que sabeu de quins trolls parlo, no? No vull donar detalls per si ningú s'ha llegit el hobbit, però puc dir que m'estic referint als trolls que surten al capítol de "Moltó Rostit".

Tornar

"DIAVOLO" (JORGE)

    Una adaptació de la carta d'un dels tres trolls que apareix al llibre del hobbit: "Berto" (Bûrat). Suposo que sabeu de quins trolls parlo, no? No vull donar detalls per si ningú s'ha llegit el hobbit, però puc dir que m'estic referint als trolls que surten al capítol de "Moltó Rostit".

Tornar

"BENX" (BENJI)

    Una adaptació de la carta d'un dels tres trolls que apareix al llibre del hobbit: "Guille" (Wûluag). Suposo que sabeu de quins trolls parlo, no? No vull donar detalls per si ningú s'ha llegit el hobbit, però puc dir que m'estic referint als trolls que surten al capítol de "Moltó Rostit".

Tornar