CALA SANT FRANCESC   

    Lo dicho: que abans aquí s'hi estava molt bé, però lo que passa el mes d'agost d'aquest últims anys no té nom. Guiris i cholos proliferen en aquesta i en les platges de l'entorn. Per si sol, el fet que hi hagi molta gent pot ser que no molesti (bueno, excepte els cholos, que sempre molesten). El que deia, que la presencia de molta gent es podria considerar que no molesta, però si que ho fan les seves conseqüències: brutícia, brutícia i més brutícia!

    Perquè necessitem el turisme per viure, que si no....

   Ah! Em pregunteu on està la Cala Sant Francesc? JA! Al igual us ho dic! Només faltaria que hi vingués més gent!

Tornar

     

 

ANNA

    Anna, Annusqui, Nusqui (pels que es preguntaven d'on sortia el sobrenom).

    És LA meva cosina gran (des dels 2 anys i 7 mesos). Podria dir moltes coses d'ella, però com que moltes vegades no entén el meu delicat sentit de l'humor que val més que calli i que no digui res.

Li he posat de professió Diplomàtica perquè al contrari que a mi, se li dona molt bé això de fer relacions públiques (sempre diu que em falta tacte)

Petons Nusc!!

P.D: "Nusc" es ja el següent pas el la evolució del seu nom (un evolució, fruit de la vagància).

Tornar

 

     

 

ALBA

    Alba, Albuqui, Buqui (pels que es preguntaven d'on sortia el sobrenom).

    És LA meva cosina petita (des dels 5 anys i 5 mesos). Jo volia col·locar-li una afoto on sortís rient i fent el Gump (que es lo que fa a totes hores), però va ella i em diu: "Col·loca'm aquesta Rissin! col·loca'm aquesta Rissin! Que surto molt guapa!". En fin, i ante tanta pressión, que hi farem...

Buc, em deus un massatge per haver-te col·locat aquesta foto a la web (que-lo-sepas)

P.D: "Buc" es ja el següent pas el la evolució del seu nom (un evolució, fruit de la vagància).

 

Tornar

 

     

 

MIRIAM

    Pels que no ho sabíeu, la Miriam va fer uns quants anys de Taekwondo. I per això, estic segur que si arriba la hora de repartir yoyas ho farà la mar de bé. Traducció: un bonus tremendo a la força per defensar-se dels atacs de grans criatures.

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

JOSEP

    Aquí tenim la carta d'una persona que encara no sap lo que tenir ni una gota de greix al cos. Michelins? Ni idea! són algo totalment desconegut, però no passis pena Josepe que tard o d'hora també t'arribarà. Però mentre esperem aquest moment li posarem un força escandalosa.

    Per si algú es pregunta: Per què el Josepe és Elfo i no Hombre o Enano? Bé, Enano no serà, salta a la vista, i entre Elfo i Hombre... Mireu, resulta que el Elfos tenen unes orelles molt grans i llargues, i per afinitat...

Tornar

 

 

 

     

 

BERTA

Per què la raça de la Berta es la dels Enanos? Je, je, pues salta a la vista ;-)

    Després, amb aquesta carta he decidit fer un experiment: crear un personatge de ment zero (usease, que sempre es podrà jugar), i ja que la Berta ha estudiat fisioteràpia he decidit donar-li un text especial de curació.

Tornar

 

     

 

SUSANA

    Apa, després de molt temps de buscar per fi hem trobat una foto bastant  digna del Susano.

    I bueno, aprofitant que la Susi esta estudiant medicina he cregut convenient adaptar-li una de les millors cartes de curació que hi havien en el joc de SATM.

Tornar

 

 

 

 

 

 

 

     

 

CALEÑOS

    Els quatre arroplegats de La Cala, en un dels moments més mítics de l'any (al menys per a mi): La Cursa de Sant Bonosi.

Tornar